Salut

Această secţiune este dedicată utilizatorilor noştri pentru a ne ajuta cu idei şi sugestii pentru optimizarea jocului.
Avatar utilizator
 
Mesaje: 27
Membru din: Mar Aug 27, 2019 9:59 pm
Localitate: Bucharest

Salut

Mesaj de DARKME » Mar Aug 27, 2019 11:34 pm

Salut

Daca ar fi mai multe sugestii ?

Imi cer scuze daca spun prea multe sugestii !

1: Sa se rezolve anumite buguri, cum ar fi ca toate itemele care nu se pot vinde/arunca , sa fie chiar folosibile . Adica sa le poti folosii si se pice obiectul/itemele ce apartin acestora .

2:Cum ar fi sa se rezolve bugurile cu npc-urile ? Ma refer la anumite npc , daca tot e server pvp tot o curiozitate sa iti faci upgrad la itm la fierar/fierar legendar ,etc. La npc-urile ca de exemplu Gardianul Turnului Demonului , Gardianul Catacombelor , Gardianul Terenurilor unde poti cumpara teren pentru bresla ta .

3:Unii mobii/pet-urii sunt buguiti sau invizibili chiar daca ai acces full comenzi sau poly , Regele Azrael , Regele Diavol si altii .

11:Unele armurii sunt invizibile adica armura wolf/bear si sunt nefolosibile nu le poti purta , acestea functionau si erau vizibile in inventar acum cativa anii.

4:Dragon Stone Alchemy sa fie upgradat sau reparat de bug-uri .

5:Skill-urile de magie bresla nu merg , trebuie automat .

6:Itemele pentru bresla nu merg folosite sau sa faci ceva folositor cu ele.

7:Itemele de la npc-urile de la intrarea imperiilor sau regatelor sa numai apara acolo .

8:Tinutul Gm , Game Master sa poata vii iar accesibil (/Go Su /Goto Su) .

9:Sa fie rezolvat bugul de la warr cu magia .

10:Sa fie upgradate anumite iteme si bagate mai multe iteme.

12:Sa fie rezolvat sistemul de duel .


Beneficiile pentru urmatoarele sugestii pentru server ar fii :

1:Acestea ar aduce un beneficiu deoarece cautand dupa obiecte , sa ti se para interesant ar aduce mai multii jucatorii pe server.

2:Din plictiseala de a sta afk sau pentru ca nu ai ce face pe server , sa te duci la hartii pvm ar putea aduce mai multii jucatorii atat cat si ti-ai putea sa aruncii nervii pe un mob/monstru/boss , in loc sa stai sa fii injurat sau sa injurii fara motive prea logice.

3:Acestea ar putea aduce un beneficiu pentru cei care au full comenzi cat si pentru cei fara comenzii , sa se faca event-uri pvm , cei mai bunii luptatorii de event sa primeasca anumite modurii sau iteme de la cei care fac acest lucru.Ar putea ajuta pe cei care numai ce se apuca de server.

11:Acestea fiind spuse pe alte servere ar fi putin ciudat sa nu fie si pe serverul nostru , acestea sa le ai pe tine ca si cum ai avea pielea animalului respectiv pe tine , ar aduce un beneficiu pentru cei care se vor lupta la event-uri pvm , ca si simbol de victorie.

4:Fiind acest sistem pe server si fara sa functioneze aduce un mare dezavantaj , avatanj ar fii ca iti ofera anumite bonusurii pentru pvp sau pvm , ar aduce la un alt nivel de bonus contra altui jucator.

5:Accesul pentru skillurii pentru bresla fara ca sa le potii folosii , in caz pentru upgradarea magiilor reduce o mare pierdere pentru razboaiele pvp dintre bresle .Acesta ar aduce un mare beneficiu pentru cresterea jucatoriilor pe server/bresle.

6:Itemele pentru bresla nu merg , si sunt nefolositoare pentru marirea punctelor pentru bresla atat cat si aduc un mare dezavantaj , dar daca ar fii din nou folositoare cred ca ar putea creste numarul jucatoriilor in bresla cat si pe server .

7:Am spus deoarece sa nu mai apare acolo , deoarece dandu-le aproximativ toate itemele (in fata) , acestea scad ca si numar de jucatorii online pe server cat si numai au deranjul sa caute pe server coduriile , si acestea fac ca si gm-ul sa fie nefolositor , fiind reparat va aduce un bonus asupra acestui fapt .

8:Tinutul Game Master , in trecut mergea in prezent nu merge , motivul nu se stie , acesta ar putea aduce o diferenta sa iti adaugi gm de pe site avand acces la tinut si avand o parte mica din anumite obiecte ce vor fi imbunatatite si folositoare , cum ar fi pet-urile si mount-urile .

9:Bugul de la warr sa fie rezolvat , si sa potii folosii acest bug sau cum este numit numai daca ai o parte de bonusuri pe sabie sau pe altceva cu bonusul autonomia arcului .

10:Acestea ar aduce un mare avantaj pentru server deoarece acestea sunt noii , vor putea sa se merite sa cautii dupa codurii pe coduriile site-ului metinului .

12:Ti se intampla sa vrei sa faci duel cu cineva sau sa fii provocat , si sa accepti dar daca acest sistem nu merge si nu dai dmg/valoare atac asupra altui jucator , si trebuie sa te dai pe liber si sa dai in el , si sa fii atacat de un alt jucator fiind pe liber , acesta ar aduce un avantaj deoarece serverul fiind pvp necesita sistemul de duel .


Am spus o parte din bugurii si din sugestiile mele despre ele .


Joc din 2015 , intru rareori pe server si tot mai multe buguri apar , am lista plina , si sunt peste 100 prietenii si acestia sa numai apara pe server din cauza acestora .

Sper sa nu va plictisesc cu cititul acestor sugestii
:| :| :ugeek:
╔═══╗╔═══╗╔═══╗╔╗╔═╗╔═╗╔═╗╔═══╗
╚╗╔╗║║╔═╗║║╔═╗║║║║╔╝║║╚╝║║║╔══╝
╔║║║║║║║║║║╚═╝║║╚╝╝║║╔╗╔╗║║╚══╗
╚║║║║║╚═╝║║╔╗╔╝║╔╗║╚║║║║║║║╔══╝
╔╝╚╝║║╔═╗║║║║╚╗║║║╚╗║║║║║║║╚══╗
╚═══╝╚╝░╚╝╚╝╚═╝╚╝╚═╝╚╝╚╝╚╝╚═══╝

Avatar utilizator
 
Mesaje: 23
Membru din: Mar Feb 13, 2018 3:21 pm

Re: Salut

Mesaj de Lau » Dum Feb 02, 2020 5:26 pm

t/c!


Înapoi la Sugestii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator